+32 (0)3 252 46 94

Contact
 Blog

Wifi- en netwerkoplossingen voor bedrijven

Welkom bij De Wifi Expert - dé partner voor professionele wifi- en netwerkoplossingen voor bedrijven!

Ben je op zoek naar betrouwbare en veilige wifi- en netwerkoplossingen voor je bedrijf? Of het nu gaat over een kantoor, winkelpand, coworkingruimte, school, hotel of een andere soort onderneming: zoek niet verder! Bij De Wifi Expert begrijpen we dat een snel, stabiel en veilig draadloos netwerk van essentieel belang is voor het succes van je bedrijf. Wij bieden daarom een uitgebreid scala aan diensten die zowel de analyse, installatie als beveiliging van je (wifi) netwerk omvatten, waardoor we de ideale partner zijn voor al je netwerkbehoeften.
Maak nu een afspraak Ik heb nog vragen

We zorgen voor een wifi-netwerk dat naadloos werkt.

De noden van elk bedrijf zijn anders...

maar een snelle, stabiele en vooral veilige verbinding wensen ze allemaal.

Met onze systemen van Lancom Systems hebben we een volledig portfolio van firewalls, routers, switches en access points voor elke onderneming. We stemmen onze wifi oplossingen voor bedrijven volledig af op de specifieke noden van de sector. 

Enkele voorbeelden

van zes totaal verschillende activiteiten

Industrie

In de industrie is er veel geautomatiseerd en heb je te maken met vuil en stof. Er is een grotere kans op RF-vervuiling.

Lees verder

Onderwijs

Onderwijsinstellingen werken vaak met enorme hoeveelheden geconnecteerde devices. Hoe leiden we dit in goede banen?

Lees verder

Medisch / Zorg

Medische beroepen hebben op het vlak van IT specifieke uitdagingen. Medische gegevens zijn gegeerd bij hackers en cybercriminelen.

Lees verder

Kantoren

Grotere kantoren willen hun netwerk vanuit één enkele omgeving kunnen  besturen. Veiligheid en stabiliteit staat altijd voorop.

Lees verder

Magazijnen

Snel en feilloos orders picken kan enkel met een betrouwbaar draadloos netwerk. Fast roaming is the name of the game.

Lees verder

Technische beroepen

Technische beroepen moeten vlot aan hun klantgegevens geraken, mobiel of vanop kantoor. Wij zorgen voor een snel en veilig netwerk.

Lees verder

Industrie

Industriële omgevingen zijn vaak uitdagende omgevingen. Vaak worden er productieprocessen gebruikt die stof veroorzaken. Het is belangrijk dat AP's hier tegen bestand zijn.

Veel geautomatiseerde technieken vragen om een draadloze verbinding, al dan niet gebaseerd op wifi. Daarbij moet alles vlot en veilig verlopen.

Als men kritieke processen over wifi wil laten gaan is een goed uitgekiend systeem een absolute noodzaak. Bij De Wifi Expert vind je dan wifi oplossingen voor bedrijven, precies op maat van jouw processen. 

Onderwijs

Netwerken van onderwijsinstellingen worden steeds vaker zwaarder belast.

De introductie van het smartboard en digitale leerplatformen hebben ervoor gezorgd dat een degelijke internetconnectie een noodzaak is geworden, niet langer een nice to have. Steeds meer toestellen hebben internettoegang nodig. Bovendien worden de devices ook steeds geavanceerder en zwaarder.

Elke leerling heeft een laptop of tablet, maar ook zijn persoonlijke GSM. Hoe leid je dit in goede  banen met het oog op capaciteit én veiligheid? 

Medische sector - zorg 

Medische beroepen zijn zeer kwetsbaar voor cyberaanvallen. Ze beheren vertrouwelijke patiëntgegevens die vaak onvoldoende beschermd zijn.

Als cybercriminelen toegang krijgen tot deze data loopt niet alleen de zorgverlener zelf, maar nu ook de patiënt risico. Zo kunnen internetmisdadigers hen bijvoorbeeld losgeld gaan afpersen onder dreiging van het vrijgeven van gevoelige data.

Datalekken kunnen bestraft worden met boetes tot 4% van de jaaromzet van de praktijk.

Lig je hier regelmatig van wakker? Wij hebben totaaloplossingen om je risico significant te verlagen.

Kantoren 

Als het gaat om wifi oplossingen voor bedrijven vormen kantoren een erg ruime subcategorie. Het kan immers zowel gaan over een kleine kantooromgeving met enkele werknemers als een gigantisch bedrijf met meerdere geconnecteerde locaties, thuiswerkers én vertegenwoordigers op de baan.

Maar hoe groot of complex de structuur van een organisatie is... Veilige en snelle toegang tot het bedrijfsnetwerk en de beveiliging van klantgegevens blijven essentiële zaken.

Elk bedrijf is uniek en heeft zijn specifieke noden. Wij spelen daar graag op in door die behoeften onder de loep te nemen. 

Magazijnen

Magazijnen hebben zo hun eigen uitdagingen :

  • Gebruik van scanners met beperkte wifimogelijkheden.
  • Gebruik van handscanners als mobiele terminals en printers op vorkliften.
  • Snel veranderende inventaris in het magazijn, die bovendien een andere dempingswaarde kan hebben.
  • Voice over IP oplossingen die over het netwerk lopen.
  • Uitdagingen op vlak van roaming.

De Wifi Expert maakt zo zijn eigen inventaris van je infrastructuur zodat het mogelijk wordt om een oplossing op maat uit te werken. Zo weet je zeker dat alle processen optimaal blijven verlopen.

Technische beroepen

Technische beroepen hebben hun specifieke noden:

  • Technici dragen tijdens hun klantenbezoeken mobiele apparaten mee die klantgegevens bevatten. Deze zijn vaak niet of slecht beschermd. 
  • Werkbonnen moet men zo snel mogelijk kunnen verwerken.
  • Schema's, handleidingen moet men bliksemsnel kunnen raadplegen.
  • Voice over IP telefonie is vaak een must.
  • Klantgegevens moeten ook vanop afstand beschikbaar zijn en blijven.

We hebben heel wat kant-en-klare oplossingen voor beveiligde, draadloze verbindingen.

Neem contact op voor jouw wifi oplossing

Wees gerust met onze netwerk beveiliging

​Wifi- en netwerkoplossingen - beveiliging voor bedrijven

Maar onze diensten beperken zich niet alleen tot installatie. Als netwerk beveiligingsexperts begrijpen we dat de bescherming van je bedrijfsgegevens en de privacy van je klanten van het grootste belang zijn.

Daarom implementeren we geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je netwerk volledig beschermd is tegen externe bedreigingen. We maken gebruik van de nieuwste encryptietechnologieën, firewalls, netwerksegmentatie en toegangscontrolesystemen om je netwerk te beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang en gegevensinbreuken.

Meer weten? Contacteer ons vandaag nog

Een langdurige partner

Bij De Wifi Expert begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven als het gaat om netwerkoplossingen. Ons toegewijde team staat klaar om je bedrijf te voorzien van geavanceerde netwerkoplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften. Of het nu gaat om het opzetten van een krachtig wifi-netwerk, het implementeren van veiligheidsmaatregelen of het bieden van betrouwbaar onderhoud, onze expertise in netwerkoplossingen voor bedrijven garandeert dat je kunt rekenen op een optimaal presterend en veilig netwerk.

Bovendien krijg je met De Wifi Expert niet alleen betrouwbare en veilige wifi- en netwerkoplossingen voor bedrijven, maar ook een partner die zich volledig inzet voor je succes. We bieden de mogelijkheid om je wifi netwerk regelmatig te onderhouden en te monitoren om ervoor te zorgen dat je netwerk altijd optimaal functioneert. Bovendien staat onze klantenservice klaar om vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij eventuele problemen die zich kunnen voordoen.

Kies voor De Wifi Expert en geniet van de voordelen van een snel, stabiel en veilig wifi-netwerk op maat van jouw onderneming!

Interesse in onze oplossingen? 
Laat het me weten

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Daarom is het ontwerp en de correcte implementatie van het netwerk in een bedrijf van het allergrootste belang. Capaciteit, snelheid, stabiliteit en veiligheid zijn de vier belangrijkste doelstellingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je wifi- en netwerkuitdagingen oplossen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.