+32 (0)3 252 46 94

Contact
 Blog

Cybersecurity

Cybersecurity

is een complexe materie. Wat zijn de minimale stappen die je moet zetten om jezelf, je onderneming en je klanten te beschermen?

Phishing Detectie

Het merendeel van de cyberaanvallen gebeurt via het sturen van een Phishing Email. Hoe detecteer je ze en hoe hou je ze tegen? Welke maatregelen heb je al genomen om je te wapenen? Ben jij het volgende slachtoffer?

Lees verder

Firewall

Het hart van je beveiliging is de UTM firewall. Nog te veel bedrijven hebben geen firewall of ze hebben er een die als router staat ingesteld. Meer dan 90% van de door ons gecontroleerde bedrijven scoren op dit vlak ondermaats.

Lees verder

Endpoint beveiliging

Enpoint beveiliging blijft een belangrijke factor in de veiligheid van je netwerk. Een firewall controleert enkel de traffic die over het netwerk loopt. Maar hoe zit het met eventuele besmettingen die je buiten het bedrijf oploopt?

Lees verder

Phishing detectie

Phishing is vaak dé manier om toegang te krijgen tot je netwerk. We kunnen je leren hoe je een phishing e-mail kan herkennen, maar we hebben ook systemen die elke e-mail controleren op malware, nog voor deze op uw systeem wordt toegelaten.

De combinatie van een firewall van de laatste generatie en endpoint beveiliging is ideaal.

Contacteer ons voor meer info

Firewall

Unified Threat Management is een essentiëel onderdeel van je netwerk. Het zorgt voor de nodige netwerkhygiëne en is de basis van je netwerk op basis van:

  • SSL inpection
  • Content filtering
  • Application filtering
  • Malware detection
  • Sandboxing
  • Network seggragation
  • VPN's
  • Reporting

Bij de Wifi Expert kunnen we één cybersecurityoplossing voorstellen die alle functies omvat die je nodig hebt. 

Meer info

Endpoint beveiliging

Endpoint beveiliging is een noodzaak op elk geconnecteerd apparaat. Je toestel kan namelijk op elk netwerk geïnfecteerd worden.

Stel dat je smartphone op een openbaar netwerk een infectie oploopt en je nadien via wifi met dat toestel aansluit op je zakelijk netwerk...

Een goede endpoint beveiliging blokkeert de infectie en isoleert het toestel van het netwerk tot de eventuele bedreiging is opgeruimd.

Cybersecurity

Cybersecurity is een complexe materie maar als je basis juist zit, verklein je de kans op een cyberaanval significant.

Contacteer ons voor meer info