Wifi Audit

Haal het beste uit je WiFi-netwerk!

Velen hebben WiFi, maar slechts weinigen hebben efficiënte WiFi. Laat ons je helpen met een nieuwe installatie of optimalisatie van jouw WiFi netwerk. 

Wij komen jouw WiFi testen zodat we samen zien waar het probleem ligt.

Reviews

van onze tevreden klanten

5/5

Philip

Wim praat met kennis van zaken , en geeft een verstaanbare uitleg wat er moet veranderen. Mijn Wifi is nu een stabieler en sneller. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

5/5

Chris van Roey

Een jarenlang wifi-probleem werd in een wip opgelost door Wim de Wifi-expert. Nu volledige wifi-dekking zonder storingen in het hele gebouw. Bedankt voor het professionele werk. Indien je een wifi-systeem professioneel wil laten installeren, dan is er maar één adres: de WiFi-expert!

5/5

Frank Lamberechts

Wij maakten reeds meerdere malen van jullie diensten gebruik, telkens werd dit op een zeer professionele manier aangepakt. Indrukwekkend hoe je met veel geduld de kleinste belemmeringen uit ons netwerk kon verwijderen. Dankzij jullie zijn onze computers beveiligd alsook ons WiFi netwerk met daarbovenop overal een goed bereik.

Over ons

Wim Roelands is de drijvende kracht achter De Wifi Expert. Met een sterke achtergrond in IT, elektronica en tal van certificeringen in de draadloze netwerkwereld, staat hij garant voor een vlekkeloze WiFi-ervaring voor jouw bedrijf. Van ontwerp tot uitvoering, beveiliging en troubleshooting, met De WiFi Expert ben je in goede handen.

Hoe werken we?

Het is zo simpel als 1, 2, 3!

Neem contact met ons op

Wij staan altijd voor je klaar en adviseren je binnen de 24 uur. We analyseren dan tesamen waar het probleem zich zou kunnen bevinden.

WiFi audit op locatie

Indien nodig, komen we bij je over de vloer om de situatie te beoordelen en adviseren over de beste oplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Jij beslist

Op basis van onze bevindingen en adviezen beslis jij welke optimalisaties je wilt implementeren.

Onze services

Wifi ontwerp

Wij maken een gepersonaliseerd wifi ontwerp rekening houdende met de bezetting en specifieke noden van je bedrijf, de constructie van het gebouw en andere bijzondere uitdagingen.

Wifi Site Survey

Bij een Site Survey gaan we aan de hand van een plan een aantal metingen uitvoeren in het draadloos spectrum. Zo meten we in detail waar het fout loopt.

Wifi installatie

Ook voor het installeren van een performante nieuwe wifi installatie ben je bij ons aan het goede adres. We analyseren eerst hoe je de beste wifi krijgt, waarna we de wifi installeren.

Blog

Wij zijn echt gepassioneerd door WiFi, optimalisaties, netwerkbeheer en alles wat we doen. Om onze passie wat van ons af te schrijven, zijn we dan ook begonnen met een blog.

Veel gestelde vragen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van efficiënte wifi-netwerken voor zowel particulieren als bedrijven. We houden rekening met de specifieke noden van jouw situatie en zorgen voor een betrouwbaar, snel en veilig wifi-netwerk. Daarnaast bieden wij advies, troubleshooting en beveiliging van je (draadloze) netwerken aan.

Snel reageren is voor ons van groot belang. Als je ons contacteert met een dringende vraag of probleem, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Over het algemeen streven wij ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 03 252 46 94. Daarnaast kun je ons ook een bericht sturen via het contactformulier hieronder of ons een e-mail sturen. Voor een persoonlijk adviserend gesprek kun je ook een afspraak met ons inplannen.

Absoluut! Wij hebben een breed scala aan diensten en expertise op het gebied van wifi. Of het nu gaat om problemen met de dekking, snelheid of beveiliging, we kunnen je helpen met het oplossen van je wifi-problemen.

Onze oprichter, Wim Roelands, heeft een uitgebreide achtergrond in IT en elektronica. Hij heeft zich door de jaren heen constant bijgeschoold en heeft diverse certificeringen behaald. Deze kennis en ervaring, gecombineerd met onze toewijding aan klanttevredenheid, maakt ons uniek in de markt.

Ja, wij begrijpen dat niet iedereen technische expertise heeft op het gebied van wifi en netwerken. Wij zorgen ervoor dat alles in begrijpelijke taal wordt uitgelegd en dat je precies weet wat er gebeurt en waarom.