+32 (0)3 252 46 94

Contact
 Blog

Slechte GSM ontvangst in je gebouw?

Dame die aan het raam staat met een GSM in de hand.

VoWifi - bellen over wifi

Steeds vaker zien we dat de signaalsterkte van mobiele netwerken te wensen overlaat in gebouwen. Door de steeds strengere isolatienormen  worden 4G en 5G signalen vaker tegengehouden en dient je in extreme gevallen zelfs naar buiten te gaan om een gesprek te kunnen voeren over je mobiele telefoon.

Met onze Wifi oplossingen van Lancom haal je niet alleen fantastische wifi in je bedrijf of woning, maar heb je ook de mogelijkheid om te telefoneren en SMSen te versturen of ontvangen over je Wifi, en dit zonder bijkomende abonnementskosten.

Alle grote Belgische telecom operatoren ondersteunen deze dienst, net zoals het merendeel van de smartphones die jonger zijn dan drie jaar.


Contacteer ons voor een afspraak

Wat zijn de voordelen?

  • Fantastische dekking in gans je gebouw
  • Je hoeft dus niet tegen een raam of buiten op een terras staan om bereik te hebben.
  • Het zendvermogen van je telefoon kan oplopen tot 2000 mW op een 4/5G netwerk, terwijl dit beperkt wordt tot ongeveer 25 mW over wifi.
  • Betere spraakkwaliteit doordat de gegevens worden doorgestuurd via je wifi.
  • Langere batterijduur, aangezien je toestel beduidend minder vermogen vraagt.
Contacteer ons voor een afspraak
Glimlachende man die in de zetel ligt met een GSM in de hand. Hij is tevreden van zijn uitstekende verbinding over wifi.
Wim Roelands is jouw netwerk- en wifi-expert. Hij zet zich al jaren in om bekabelde en draadloze netwerken te optimaliseren en optimaal te beveiligen.

VoWifi - Bellen over je wifi

Bellen over je wifi is eenvoudig, met VoWifi compatibele access points. Wij optimaliseren jouw wifi en zorgen dat je overal in het gebouw fantastische wifi en GSM dekking hebt. 

Contacteer ons voor een afspraak