Gratis wifi voor klanten aanbieden

gratis wifi voor klanten

Ben je als eigenaar van een zaak aan het overwegen om gratis wifi aan te bieden aan jouw klanten en bezoekers? In de huidige digitale wereld is internettoegang bijna een basisbehoefte. Bijna elke klant heeft tegenwoordig een smartphone bij de hand en wil steeds online kunnen gaan tijdens het wachten. Voor bedrijven die hun klantenservice willen optimaliseren, is het aanbieden van gratis wifi voor klanten dus een uitstekende stap.

Voordelen van gratis wifi voor klanten

  • Vergroot klantervaring: Door klanten gratis wifi te bieden, zorg je voor een aangenamere ervaring. Vooral in situaties waar wachten noodzakelijk is, kan internettoegang via jouw netwerk veel frustratie wegnemen. Dankzij deze internetverbinding kan elke bezoeker dan ongestoord websites bezoeken, online reviews nakijken, inloggen op hun e-mailadres of kijken naar hun favoriete social media kanalen.
  • Versterking imago: Gratis wifi wordt vaak gezien als een extra service die aantoont dat een bedrijf om zijn bezoekers geeft.
  • Verhoog aanwezigheidsduur: Met toegang tot internet zullen sommige klanten geneigd zijn langer te blijven, wat kan leiden tot meer aankopen of aanbevelingen.

Hoe kan je gratis wifi voorzien?

Bij De Wifi Expert begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we een op maat gemaakte WiFi-oplossing aan die rekening houdt met de specifieke noden van jouw bedrijf en bezoekers.
Analyse en ontwerp: We beginnen met een wifi site survey: een grondige analyse van jouw ruimte en behoeften. Op basis hiervan maken we een WiFi-ontwerp dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en kunnen we tips geven.

  • Beveiliging: Een belangrijk aspect van onze service is het waarborgen van een veilig netwerk. Het is niet de bedoeling dat jouw onderneming risico’s loopt omwille van het feit dat je gratis wifi aanbiedt. We zorgen ervoor dat de verbinding niet alleen snel en betrouwbaar is, maar ook beveiligd tegen externe bedreigingen.
  • Installatie: Onze ervaren technici installeren het netwerk met state-of-the-art apparatuur, waardoor jij en jouw klanten kunnen genieten van een naadloze internetervaring.

Wat zijn de kosten van gratis wifi voor klanten?

De kosten voor het aanbieden van gratis WiFi variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de huidige internetprovider (bv. Telenet business), het al dan niet gebruiken van een wifi hotspot, de huidige staat van jouw wifi netwerk, de grootte van de ruimte, het aantal toestellen en het gemiddeld aantal klanten dat toegang nodig heeft tot jouw draadloos netwerk. Wij bieden een op maat gemaakte oplossing, dus neem gerust contact met ons op voor een gedetailleerde offerte aangepast aan jouw situatie.

Op zoek naar gratis wifi in uw zaak?

Het aanbieden van gratis WiFi is meer dan alleen een extraatje; het is een slimme zakelijke beslissing die de klanttevredenheid verhoogt en jouw bedrijf een voorsprong geeft in de hedendaagse markt. Met de hulp van De WiFi Expert kun je een veilig, betrouwbaar en klantvriendelijk netwerk opzetten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken.

Wim Roelands

Wim Roelands

Wim Roelands adviseert iedereen over Wifi en netwerkbeveiliging. Hij is IT'er van opleiding en heeft tevens een achtergrond in elektronica, meer bepaald in radio- en TV technieken. Bij hem kan je steeds terecht met al jouw vragen.

Inhoudsopgave